Jelentkezés menete

  1. Levélben, facebookon, szóban valamelyik tanárnak jelezned kell, hogy jönnél -> ez az előjelentkezés, ha legalább 20-an jelentkeznek előre akkor meg lesz tartva a mérkőzés.
  2. A nagy este előtt 1 hónappal már lehet jelentkezés lapokat kérni a két csapatkapítánytól, ezt haza kell vinni és aláíratni szülővel, illetve 18év felettiek természetesen saját maguk is aláírhatják.
  3. A mérkőzés elött 3-4 nappal lesz egy csapat megbeszélés ahol fixálódnak a csapatbeosztások és ahol véglegesedik a játékosok névsora is (aki itt nem jelenik meg nem kerül be a jegyzőkönyvbe ergo nem tudjuk regisztrálni a pontjait sem)

Körülmények

A játék során a csapatok eredménye mellett a kosarak számát egyéni szinten is vezetik a jegyzők. Hogy senki ne aludjon el játék közben, a késői időnek megfelelő hangerejű háttérzene is lesz (jellemzően instrumentális hip-hop, akinek vannak ilyen számai hozza el). A teremből a matracok az aulában lesznek elhelyezve így azokon több - kevesebb ideig akár aludni is lehet (nem az a cél, hogy mindenki összeesésig játszon!!!!). Szintén az aulában lesz némi enni és innivaló (zsíros kenyér, banán, szőlőcukor és ásványvíz), de mindenki hozzon magának szendvicset is. Az öltözők természetesen használhatóak akárcsak a hozzájuk tartozó zuhanyzók (a víz adott, tusfürdőt, törölközőt hozzon mindenki magának).

Akkor mit is kell hozni: